AKTUELNO

Nikome nije bilo svejedno kada je došlo vreme za izbacivanje.

Zadrugari su u subotu veče u toku nominacija odlučili da između Anđela Rankovića i Nemanje Đerića Đeksona, u izolaciju pošalju Đeksona, s obzirom na to da je više puta ponavljao kako želi da ide kući.

Foto: RTV Pink

Nakon toga zbog najmanjeg broja glasova publike nominovan je i maneken Jovan Mijalković, a zbog kršenja pravila direktno je nominovana i Jelena Golubović. Njih troje su dan proveli u izolaciji, a ostalima su se priključili kada je došlo vreme za igru.

Foto: RTV Pink

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je večeras u "Zadrugu", kako bi nominovani odigrali igru koja će im doneti duple glasove. Ovoga puta bilo je potrebno svojim ustima da uzmu slamke i da ih nataknu na čačkalice, koje su bile ubodene u pomorandžu.

Foto: RTV Pink

U igri je pobedio Jovan Mijalković, kome su duplirani glasovi., a onda je voditeljka Dušica Jakoviljević javila svom kolegi Ognjenu Amidžiću finalni rezultat glasova. Nakon dupliranja 69 posto glasova publike dobila je Jelena Golubović, koja je skočila od radosti.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Đekson je dobio 17 procenata glasova, a 14 posto osvojio je Jovan Mijalković, koji je napustio najgledaniji rijaliti program "Zadruga".

PROČITAJTE: SNAJKA, BIĆE OZBILJNA SVADBA: Bora se čuo sa prijateljima, jedan se predstavio kao TEODORIN BIVŠI i poručio joj OVO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'