AKTUELNO

Rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

Folk pevačica Rada Manojlović donela je odluku da svog oca Radeta i maćehu Suzanu iz rodnog Četereža preseli u Beograd, kako bi mogla da vodi računa o njegovom zdravstvenom stanju, budući da u poslednje vreme ima problem s pritiskom. Radu brinu njegovi zdravstveni problemi, zbog čega je rešila da ništa ne prepusti slučaju, a u Beogradu će joj otac stalno biti na oku.

Foto: Ivan Vučićević

- Rada je veoma zabrinuta zbog Radetovog zdravlja. Pritisak mu stalno varira, pa često oseća nesvesticu i malaksalost. Iako u porodičnoj kući u selu imaju sve što je potrebno za normalan život, ona ga je zamolila da sa svojom suprugom dođe kod nje i tu provedu zimu. Rade se prvo bunio i nije pristao na Radin predlog jer tvrdi da je zdrav kao dren, ali ona je bila uporna i insistirala je na tome. Maćeha joj je pomogla da ga nagovore i na kraju su uspele - otkrio je izvor blizak Manojlovićevima i dodao da je Rada već opremila sobu za oca i njegovu ženu.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve je spremno, samo treba da dođu. Trebalo bi da Božić svi provedu u Četerežu, pa će nakon praznika doći u Beograd. Rada će oca odvesti u privatnu kliniku da mu odrade sve analize.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'