AKTUELNO

Ana Ćurčić večeras gostuje u emisiji "Narod pita" na Pinku, a pre nego što je sišla u studio postavili smo joj nekoliko udarnih pitanja na koja je, bez dlake na jeziku, odgovorila.

U prvi mah zbunilo nas je to što je vidimo bez Ace Bulića i njegovog obezbeđenja.

Foto: Pink.rs

Aca mi je rekao da umesto njega dam izjavu. Kaže da misli da je previše eksponiran, uz mene je, kao i do sada, ali... Skrenuli smo sa pričama, da li žena ima grižu savesti, o roleksima... To ne treba ni njemu ni meni. Uz mene je prijateljski, sve je kako je i bilo, prenosi poruku i kaže:"Bilo bi lepo kada bi sve žene imale partnera u kojeg imaju takvo poverenje", mislim na njegovu ženu, koja ima poverenja u njega - objasnila je Ana, a na pitanje da li je Aci žena zabranila da je prati u emisijama, rekla je:

- Kako da ne (smeh)! Nema ona šta da mu zabranjuje, niti ima takvih relacija, nema zabranjivanja. Ovo je slobodna zemlja.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Na pitanje da li je Zvezdan pokušao da je kontaktira nakon što je raskinuo sa Anđelom Đuričić, Ana je za Pink.rs rekla:

Nije pokušao, nije mi bila prijatna vest kada sam čula, malo sam se trgla, za sebe šta i kako... Nadam se da neće da me kontaktira, ako je pametan neće - rekla je Ana, a mnogi je pitaju da li je Anđela sada "dobila šta je zaslužila".

- Ne bih to tako rekla. Ako je shvatila sa kim je, svaka joj čast da je tako mlada na vreme otišla, ipak sam žena.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Interesovalo nas je i šta misli, hoće li se sada, kada je solo, definitivno dogoditi taj čuveni after između Zvezdana i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se dogodi, neka se dogodi. Maja će bar da mu napuni baterije, ako ništa drugo (smeh).

Autor: D.T.