AKTUELNO

Jelena Batos, učesnica četvrte sezone "Zadruge", stavila je tačku na prijateljstvo s Necom Lazićem, superfinalistom nedavno završene šeste sezone rijalitija. Posle javnih prozivki na mrežama, kako od Nece, tako i od njegove majke Julijane, Jelena je rešila da stane u svoju odbranu i adekvatnim dokazima potkrepi svoje tvrdnje.

Tokom noćašnje emisije "Narod pita" više puta je pomenut novčani iznos od 200 evra, koje je Jelena svojevremeno poslala Necinoj mami, da bi se potom na društvenim mrežama pojavila teorija da je Julijana isti novac prokockala, što je Neca demantovao. Ipak, nakon što ju je Julijana, kako Jelena kaže, u jednom od lajvova na Instagramu nazvala "k*ravelom", Batos je rešila da uzvrati i obelodani svoju prepisku sa majkom svog sada već bivšeg prijatelja.

Foto: RED TV Printscreen

Jelena je, naime, izrazila želju da Neca i njegov brat blizanac Peca u "Zadruzi" imaju lep rođendan, a Julijana, njihova majka, priznala joj je u prepisci da joj nedostaje finansijskih sredstava za sve što je zamislila i da planira da se uzajmi. Jelena za to nije želela da čuje, već se sama ponudila da da novac.

- Treba mi za tortu i još nešto od kozmetike. Ketering sam naručila i još neke slatkiše, moraću da se uzajmim, to je to, ja sam pod stresom - pisala je Juca, na šta joj je Jelena odgovorila:

- Pa, koliko ti treba, reci mi? Kolika ti suma fali?

- Samo mi torta sto evra, njih dvoje su, i malo kozmetike i tako... - pisala je Juca, koju je Jelena upitala da li joj je dosta da joj pošalje 200 evra.

- Dovoljno mi , hvala ti puno, da znam šta da naručim, jer sad da krenem, ona je najjeftinija, a lepe su... Ako mi pošalješ odmah, mogu da podignem - pisala je Juca, Necina mama.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs