AKTUELNO

Ona će biti novi stanar Bele kuće od večeras.

U novoizgrađeni grad nadomak Beograda uskoro stiže dvadesetčetvorogodišnja Anđela Lazić koja dolazi iz Beograda i igračica je. Svojevremeno, Sloba joj je plaćao da igra gola u čaši.

Foto: Pink.rs

Ova srpska "Dita fon Tiz" bila je angažovana na momačkoj večeri Slobinog druga. A platio ju je lično Radanović. Nije poznato da li je provokativna Anđela Lazić "sporne" noći imala i seks sa pevačem koji je rastrgnut između dveju "zadrugarki", devojke Lune i još uvek zakonite žene Kije.

Kako Pink.rs ekskluzivno saznaje od izvora bliskog ovoj novoj zadrugarki i ona je imala kontakt sa Slobodanom Radanovićem. Prema rečima osobe koja je prisustvovala trenutku njihovog upoznavanja, Sloba je i Anđelu pokušavao da zavede.

Sloba i Anđela se poznaju od ranije. Verujem da mu neće biti svejedno kada je ugleda jer je upravo on angažovao i platio za jedno momačko veče. Tom prilikom, on nije krio oduševljenje Anđelinim nastupom i pokušao je da je osvoji te večeri - rekao je izvor blizak Anđeli.

Foto: Pink.rs

Kako će reagovati Sloba, Luna i Kija na Anđelu i da li će ovaj zadrugar otkriti da poznaje novu učesnicu od ranije, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'