AKTUELNO

Svi su igrali, ali imamo Grdanu ovde koja neće da da pet zato što se to meni sviđa, rekao je Milan.

Treća po redu večeras je nastupala Mina Ivanović iz Podgorice. Ova trinaestogodišnjakinja je otpevala "Rano" od Minee. Članovi stručnog žirija oduševili su se izborom pesme, ali je Mina nažalost dobila četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Stvarno si izabrala fantastičnu pesmu, mislim ja u principu ne volim ovu muziku, moram da budem iskrena, a Milan je obožava, ali si izabrala sjajnu pesmu. Eto, samo ću ti to reći - kratka je bila Goca Tržan koja nije dala svoj glas ovoj takmičarki.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta je falilo da ovo bude petica? Ja se prvi ne zalažem za petice, da se dele šakom i kapom. Ali ovde je sve pogođeno, bilo je vedro, lepo joj stoji pesma, čitava atmosfera i energija je prenešena i to je petica! Nije petica samo da dođe neko da vrišti. Svi su igrali, ali imamo Grdanu ovde koja neće da da pet zato što se to meni sviđa - rekao je Milan koji je i tokom Mininog nastupa ubeđivao Gocu da pritisne zeleni taster.

Foto: TvPink Printscreen

- Po mom mišljenju ovo je pet! Bilo je mnogo energije, svaki taj mediteranski triler kroz osmeh. Potpuno si ušla u pesmu, kao da si ti originalna pevačica. Meni si bila petica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'