AKTUELNO

Jednostavno ti fali samo malo, da se ti šrafići zategnu i da to bude bombona, rekla je Jelena.

Luka Škibola je prvi dečak u večerašnjoj emisiji koji je otpevao "Lejla" od Hari Mata Harija. Ovaj trinaestogodišnjak i ovog puta oduševio je sve u studiju i sa svih pet glasova sebi obezbedio mesto u trećem krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Luka je bio dobar. Možda je ipak trebalo da mu damo četiri da bude još bolji sledeći put, ali nema veze. Sledeći put povedi računa, ipak je ovo televizija, velika scena, nije školska priredba na koju si ti došao, malo šetaš tu bez nekog stava. Moraš da imaš stav. Pogotovo ako si gledao kako je to Hari Mata Hari radio na Eurosongu, mogao si da vidiš koliko je on energije dao ovoj pesmi. Mogao si da daš još malo neke žestine, malo srca. Ali generalno, jako korektno i lepo - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Neverovatno je kakvu boju glasa ima, dok sam bila dole, mislila sam da je neka devojčica. Neverovatno! U svakom slučaju, meni se dopalo kako si se ti snašao na dečiji način u ovako ozbiljnoj pesmi. Bilo je tu nekih ofrlje ukrasa, bilo je malo nestabilno, ali na samom kraju si briljirao. Ne može da se kaže da nije bilo dobro, bilo je. Jednostavno ti fali samo malo, da se ti šrafići zategnu i da to bude bombona - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mislim da ćeš ti baš biti iznenađenje ovog takmičenja. Nekako, u tebi raste pevač ozbiljan. Toliko ima lepih elemenata i toliko si imao fantastičnih trenutaka u ovoj interpretaciji, da mislim da si zaslužio pet, ništa manje nego devojčica pre tebe - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'