AKTUELNO

Ima svoje principe!

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija pod nadimkom Ćana već decenijama hara našom muzičkom scenom, a poslednjih godina postala je kraljica veselja nakon što se na jednoj tezgi pojavila u kamionu.

Ipak, svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, te malo ko zna kako izgledaju članovi njene porodice. Njenog sina i supruga smo imali prilike samo nekoliko puta da vidimo na nekim događajima.

Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu :“Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?“, a on nije hteo da se hvali- otkrila je Ćana.

Foto: Printscreen YouTube/grandproduction

Ćana je pre dve godine prvi put u javnosti pokazala sina Luku, a to je bilo baš na dan kada je on proslavljao 18. rođendan. Pevačica je otkrila da je njen sin skoroman i da nikada nije imao neke velike prohteve.

Kad god bih išla negde na put i pitala ga šta da mu donesem nikad ništa nije tražio. Eventualno neke patike ako zna koje bi hteo. Evo sad za punoletsvo, nije tražio ništa. Mi smo čak hteli da prodamo stari auto i kupimo mu novi, bubu neku za grad zgodnu, on kaže neće, uzeće ovaj stari da vozi, ne da da ga prodamo- rekla je ona jednom prilikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs