AKTUELNO

Rasplamsava se ljubav!

Sanja Grujić i Marko Stefanović, nakon superfinala 'Zadruge 6', progovorili su za Pink.rs o daljem zajedničkom životu, planovima, ali i samom učešžu u ovogodišnjem rijalitiju.

Ja sam jako uzbuđen i jadva čekam da izađem u spoljni svet i tamo malo porazgovaram sa Sanjom o svemu onome što mso planirali. Zadovoljan sma plasmanom, čak sma i iznenađen. Ovo je za mene veliki uspeh, 10.pozicija je velika stvar gledano iz moje perspektive, rekao je Marko.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sanja je prokomentarisala to što što su shvatili da imaju veliku podršku porodice, iako su bili sumnjičavi.

Ja se sada osećam sigurno, spokojno i mirno. Sve ružno je ostalo tamo iza zidina. Radujem se svakom sledećem danu! Kada su plasmani u pitanju, moram d akažem da sma jako srećna što je Marko 10.mesto, a ja 11.mesto, rekla je ona i dodala da više neće biti ljubomore van zidina.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Večaras ide svako svojoj kući! Želimo da razgovaramo sa svojim porodicama, već ćemo se videti u nedelju, rekao je Marko, a Sanja dodala:
Uspeću da izdržim bez Marka jer on je osoba koju mnogo vilim, ali i tamo kući me čekaju osobe koje digo nisma videla, kao i njega. Bićemo mi zajedno ceo živor, jedan dan nam ništa ne znači, rekla je Sanja.

Autor: Pink.rs