AKTUELNO

Brajlovića vidi kao pobednika ''Zadruge 6''!

Nakon što je svoje učešće u ''Zadruzi 6'' završila kao devetoplasirana, Milica Veselinović u velikom intervjuu za Pink.rs otvorila je dušu o svim aktuelnim temama kada je njen boravak u Beloj kući u pitanju. Na samom početku otkrila je zbog čega je zapravo izbacila Anu Ćurčić iz kreveta.

- Dešava se da sam ja bila dobronamerna. Nemam i dalje zlu nameru prema Ani. Te svađe su bile takve da sam ja uvek bila umešana. Ja sam navikla na svoj mir. Meni je bilo jako stresno da se pored mog kreveta odvija nešto. Želela sam svoj mir. Za stolom neke stvari nisam htela da pokazujem i htela sam da izbacim sav stres - rekla je Milica, pa progovorila o promašaju sa Filipom Carem.

- Puna sam samopouzdanja. Nisam imala vremena da mislim o ružnim stvarima. Išla sam iz greške u grešku što se Filipa tiče. Samtram da mi je bio greška, kao i ja njemu. Meni se svideo onaj Filip sa kojim sam se čula ispred. Filip u rijalitiju je bio drugačiji, tu sam se pogubila, sebe izgubila. Sve sam skrivala u sebi... - rekla je Milica, pa progovorila o njegovoj ljubavi sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Ja sam negde komentarisala da mislim da će Aleks i on uspeti. Aleks stvarno njega voli, ja sam se njoj na dan veridbe izvinila. O Aleksandri imam korektno mišljenje, te večeri mi je pao kamen sa srca kad sam joj se izviniča. Želim joj svu sreću, ja u taj odnos neću da se mešam. Sve u svemu im želim svu sreću - kaže Veselinovićeva i otkriva šta misli o trouglu koji čine Zvezdan, Ana i Anđela.

- Mislim da će Ana doći u kontakt sa Zvezdanom, mada joj ja to ne bih preporučila. Jedno za drugo nisu dobri bez obzira što su 13 godina proveli zajedno. Anđela je jedina tu zaljubljena, Zvezdan je u tim godinama da nema mnoogo prostora da se zaljubi, da voli. Sa Anđelom je imao privlačnost, a Anđela je tu jedina koja voli - rekla je Milica i iznela svoje prognoze o rijaliti parovima.

- Nema ništa od Žane i Marka. To za mene nosu parovi, želim i m svu sreću, ali mislimd a će tu svako na svoju stranu. Sanji i Marku želim svu sreću, drago mi je što su uspeli. Sanja je jako razmažena, on je neko ko je i te kako grlat i neće da prećuti. Želim im svu sreću sve u svemu - kaže Milica i otkriva u koga vidi kao pobednika i u kakvim odnosima će ostati sa Bilalom Brajlovićem.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Ja bih volela da vidim Bikija na prvom mestu. On meni ne može da pređe preko nekih stvari, ni ja njemu. Ostaćemo dobri, čućemo se. Njega će ovo sve poneti. Njega će da pikiraju devojčice. Ne posećam ljubomoru, ja sam ove sezone pokazivala samo sujetu i ego. Mi ćemo ostati svakako u dobrim odnosima, pa šta bude, neka bude.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M. K;. A. A.