AKTUELNO

Iskren do koske!

Voditelj Marko Đedović pristigao je na superfinale "Zadruge 6", te je ovom prilikom za Pink.rs progovorio o svojim utiscima koje nosi iz iste, ali i o tome koju pouku je izvukao iz ove turbulentne i najgledanije sezone rijalitija do sada.

Šta pamtiš iz ove sezone i šta je ono što je na tebe ostavilo najveći utisak?

- Lepe stvari se pamte, želim da se lepih stvari sećam. Negde kao socijalni radnik, ko radi i vodi emisije, ipak je uspostavljanje kontakta Ivana Marinkovića i sina. Posle bezuspešnih pokušaja, da se negde Ivan spoji sa sinom, došli smo i do toga.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Šta to treba da ima pobednik "Zadruge 6"?

- Nikad to nisam znao, da sam znao, bio bih pobednik (smeh). Narod će odlučiti onako kako on bude hteo, narod će glasati onako kako bude hteo, tu su stranice, fan grupe, a danas sam isto tako podsetio gledaoce da se ne glasa na društvenim mrežama, nego SMS porukama.

Mesecima si vodio razgovore u Šiša baru sa zadrugarima, otvarali su ti dušu i rekli ono što nikom nisu rekli. Šta je tvoja životna pouka na kraju svega ovoga?

- Slažem se da ovaj projekat daje pouke i ko zna da gled, izvuče pametne pouke, oni koji ne znaju, džaba, možeš da im pustiš šta god hoćeš, ako ne znaju da slušaju, neće nikada ništa naučiti i čuti. Pamitim lepe stvari. Tužan sam što se završava ova sezona, emotivniji sam. Pouka je: "Budite iskreni!".

Foto: Pink.rs/S. Zindović

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.