AKTUELNO

Otvorila dušu!

Voditeljka Dušica Jakovljević pojavila se na superfinalu u Šimanovcima u nikad glamuroznijem izdanju. Naime, Dušica je odabrala svetlo plavu haljinu, a nadogradila je i kosu.

Dušica je pred sam početak programa progovorila o superfinalnoj noći.

- Uzbuđena sam, ali sam prilično i smirena. Shvatila sam da sam ove sezone najmanje spavala. Ovo mi je osma noć, ali ja niakd nisam bila bolje, nikad nisam imala višpe energije. Jedva čekam da počne, obaram neke svoje rekorde sa svakom godinom i tek ću - rekla je Dušica i dodala:

Foto: Pink.rs

- Išla sam korak po korak da bih ostvarila sve i bila zadovoljan sobom, anadam se da menjišta neće omesti, mada mislim da samo sebe mogu da sapletem. Nisam ni sanjala da ću biti zaštitno lice jednog ovakvog projekta na najgledanijoj televiziji. Jedva čekam da počne i da sutra ujutru sve gledam kod kuće - poručila je voditeljka i dodala:

- Ja sam i ranije nadograđivala kosu, ali nikad nije bilo ovako. Mislim da je sada to to. Svedenije se i oblačim... Na mene je kompletna Zadruga ostavila jak utisak, mislim da je obeležilo sve ukupno, ne mogu ništa sada da izdvojim - rekla je Dušica.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs