AKTUELNO

Otvorio dušu za Pink.rs!

Za nešto manje od sat vremena očekuje nas veliko superfinale "Zadruge 6". Naime, večeras će se njih 16 superfinalista boriti za pobedu, a pobednika birate vi, gledaoci.

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa Radomirom Marinkovićem Takijem koji je ispred objektiva naših kamera progovorio o učešću svoje ćerke Maje Marinković, za koju, kako kaže, iščekuje da će poslednja napustiti Belu kuću.

- Došli smo da završimo ovu sezonu uspešno, ko je prvi ušao, taj će zadnji i da izađe, a to je, naravno, Maja Marinković - rekao je Taki, a na pitanje da li je zadovoljan Majinim učešćem, odgovorio je:

Foto: Pink.rs/A. Andreja

- Ove godine sam prezadovoljan Majom, pokazala je da je sazrela i pokazala je drugo lice, da je smirena i da može da izdrži do kraja - rekao je Marinković.

Kada je reč o njenom druženju sa Anom Ćurčić i Zoricom Marković, koje se često dovodilo u pitanje s obzirom na to da je Maja bila sa Zvezdanom Slavnićem, Taki se osvrnuo i na ovo.

Foto: Pink.rs/A. Andreja

- Zoricu Marković mi znamo od kad je imala 10 godina, ja sam radio kod Zorice kao obezbeđenje u njenom restoranu. One su beogradska deca i kapiraju se u svakom slučaju - rekao je on.

Za sam kraj, kako je Maja najavila da će se nakon rijalitija čuti sa Zvezdanom, Taki je otkrio da li podržava ovaj odnos.

- Ne podržavam nikako taj odnos, može drugarski, ovako ne. Ne bih želeo da imam neke neprijatnosti u spoljnom svetu - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

Kako smo već pisali, Taki je spremio za Maju opasnu besnu mašinu kao poklon, u pitanju je automobil koji, prema našim saznanjima košta oko 13.000 evra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.