AKTUELNO

Muk u Beloj kući!

Ana Ćurčić naredna je pogledala video klip svoje podrške, a na ekranu su se pojavili njena kuma Milena Kačavenda i njena prva ljubav Aca Bulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam decu. Aca kao i uvek, tu, da. Drago mi je, pozdravljam puno Milenu, koja je verovatno bila sve vreme tu. Htela bih zadrugarima da kažem neke stvari, pogotovo ovom gospodinu. Milena je moja drugarica 25 godina, Aca je moja prva ljubav, čovek za kog sam trebala da se udam. Imala sam dete, dete mi je umrlo i dan danas se nismo oprostili od toga, mislimo da je ona živa, sticajem okolnosti. Mislim da je to jedina stvar od koje se ja nisam oprostila, to je situacija od moje 19 godine koja je mene krojila. Ja sam išla na terapiju snova po jungu, koja mi je dosta pomogla i mislim da će to biti moj oproštaj od toga. Čuli se jesmo, ne često, čak je i Zvezdanova mama bila tu kada sam jednom išla. Ovde sam ušla ne da glumim nikakvu žrtvu kako mi se pripisuje. Nismo išli na večeru, nikada, za vreme Zvezdana se Aca i ja nismo videli...Shvatam zašto je to rekao, a opet ću da nadovežem, razgovor bez bubica. Ja sam žena koja nikada nije bila takva, ja sam borac, veliki borac, kao što je moja majka bila. Mislim da je moja mama sve ovo teško podnela, pogotovo sve što sam prošla. Ne znači da što plačem da sam žrtva. Zamislite situaciju da se iz najveće ljubavi udaješ i desi ti se najgora stvar u životu, da umre?! Oni su meni nametnuli da varam Zvezdana i da je Popaj neko s kim sam varala. Hvala mu na svemu što je uz moju decu i uz mene. Glumila nikada žrtvu nisam, ali sam ovde došla jer sam se žrtvovala za tu ljubav. Ja sam ovde rafalno iznela vrlo malo, nek me nazivaju i cinkarošem, samopouzdanje mi je bilo uništeno od ovih ljudi, prvi Janjuš. Prišla sam svakoj osobi dobronamerno, porazgovarala sam sa svima, da nađem način da pomognem. Meni je ovde jako malo ljudi prišlo. Ja sam Maju pitala: "Ispred tebe leži žena koja je kao Ena, je l' si razmišljala kako se oseća ta žena?", meni je ona rekla da je bila zaljubljena i da nije. Hoću da kažem da sam neko ko je ovde toliko uvreda doživeo, nikada nisam čula reči koje Filip Car ume da izgovori u jednoj sekundi - pričala je Ana sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam video da, recimo, Ana je korektna sa Zolom, nikada nisam Zoli rekao nešto, na primer da ne da cigaretu. Bude mi krivo za Necu, hteo sam da mu poklonim nešto, dao bih svakome - rekao je Car.
Nije mi normalno da na kraju rijalitija, ide se u superfinale, ovo dete je isrtpelo gomilu uvreda i diskriminacije...Nisam rekla: "Nećeš uzeti". Ostavi me na miru! - rekla je Ana.
Ovo je normalno?! Da na pozdravima svoje porodice priča o tome kakvi smo mi?! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.