AKTUELNO

Nikako ne propuštajte noć o kojoj priča region!

Nakon dugih devet meseci borbe, kraha i rađanja novih ljubavi, puno suza i drame, ali i smeha, veliko superfinale održaće se večeras sa početkom u 21 čas.

Foto: Pink.rs

Devet meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija "Zadruge 6", a za samo tri dana saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i najgledanijeg rijalitija ikada.

Ekskluzivno, pred samo finale, za Pink.rs svoje utiske o ovogodišnjoj sezoni preneo nam je Dejan Dragojević, prošlogodišnji pobednik ovog šou programa!

Kako ti se čini superfinalisti, da li smatraš da su svi tu zasluženo?

Pa onako mislim da su neke diskvakifikacije dale na prednosti odredjenim ljudima sa se nadju tu u samom finišu a smatram da im nije mesto jer su lažovi foliranti i nekoliko sezona za redom pokazuju isto ali i pokazali su da se ne mogu promeniti na bolje tako da ne znam ko to voli.

Kome ide tvoja podrška i zbog čega?

odrska sam mom Zetu, mojoj Patrolnoj šapi,a favoriti za pobedu su Bilal,Ivan,Ana,Janjuš jedine osobe sa napretkom kroz sezonu a da se podrska njihova ne izblamira ako neko od njih pobedi i da narod napolju nema kontra reakciju jer je ovo pobednik naroda a ne Zadrugara a narod je trenutno strog.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

 Kako opisuješ šestu sezonu i po čemu se razlikuje od drugih?

Šestu sezonu opisujem kao dosta laznih emocija jer su imali po 3-4 u roku od 10meseci,dosta laži,spremi na sve za superfinale..Spremni su na sve ali ne iskreno nego na silu.

Po čemu smatraš da si se ti izdvojio od svih ostalih pobednika?

Mislim da je svaki pobednik do sad bio jedinstven,naše životne teme su nas istaknule jer su bile iskrene i promenljive bez da smo kalkulisali..Ja sam izdvojen jer sam jedini Muskarac koji je pobedio.

Šta po tebi treba da poseduje pobednik šeste sezone i u kome vidiš te osobine? 

Nijedna osoba nema te osobine,ali ono sto su pokazali je dovoljno sa se izdvoji Bilal,Ivan,Ana, Janjus..potrebne su promene,napredak,iskrena osecanja..Oni su ostali dosledni onome što su oni..Bilal Koketa,Ana dostojanstvena,Ivan veran odan,Janjus se klonio svojih najvecis stvari a to je Maja jer je ipak zbog nje promenio zivot a sad joj je odoleo i ostao je da se bori za cerku.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

 Kakvo je tvoje mišljenje o plasmanu Aleks i Cara, šta im predviđaš?

Sto se tiče njih,ne znam neki im je Hairli..ako budem iskren bice da sam ljubomoran ili ne znam šta..Ali za 7 dana cete čitati kao i svake godine isto..Šta da predvidim devojci koja je svom momku napakovala policiju i šta da predvidim momku koji je rekao sa kim mu je sve devojka povezivana sa ozbiljnim ljudima..rekli su sami o sebi..OVO NISU MOJE REČI..Njihove porodice su pricale o njima kroz celo učešce to nije moja briga ne ulaze u moju kucu

Autor: Pink.rs