AKTUELNO

Kakvo telo Vanesa ima!

Vanesa Šokčić jedna je od retkih koja ne voli da priča o estetskim korekcijama i tretmanima na koje ide. Pevačica je nedavno burno reagovala na intimna pitanja o svom mužu, i tome šta je sve radila na sebi.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Vanesa je otrila šta je za nju eliksir mladosti, kao i kako uspeva da sa godinama izgleda sve bolje i bolje. 

Upravo u redovnim treninzima je tajna, ili to znam dobro da prikrijem. Moram priznati da uvek sebi nađem neku manu, jednostavno mi se ne sviđaju neke stvari na meni. Mada u poslednje vreme dobijam mnogo komplimenata, možda čaki i više nego kada sam bila mlađa i to me iznenađuje, rekla je Vanesa kroz osmeh.

Velika ljubav pored muzike joj je i sport, a Vanesa je otkirla da od malena trenira razne sportske discipline što se ni do danas nije promenilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se muzikom bavim profesionalno uz to je uvek išao i neki sport rekreativno. Kao devojčica sam išla na umetničko klizanje, igrala sam odbojku, trenirala rukomet. Sportski duh je uvek bio deo mog života, a i sada treniram. Pod zdrav život ne spada samo bavljenje sportom već bi trebalo živeti kao profesionalni sportista , zaključila je pevačica.

Autor: Pink.rs