AKTUELNO

Emocije preplavile Šimanovce!

Iza nas je dugih devet meseci u kojim su se zadrugari borili, plakali, sastavljali, rastavljali, ali je jedno sigurno - večeras će samo jedan odneti pobedu u "Zadruzi 6".

Naime, za večeras je zakazano spektakularno superfinale sa početkom od 21 čas na TV Pink, a samo vi možete o tome odlučiti glasanjem za svog favorita.

Foto: Pink.rs

Kako smo istakli ranije, uz zadrugare smo se budili i ležali da spavamo, plakali, smejali se, saosećali, ali i prisustvovali krahovima i rađanjima novih ljubavi.

S tim u vezi, jedan od najemotivnijih momenata koji je obeležio ovu sezonu "Zadruge", jeste svakako veridba Filipa Cara i Aleks Nikolić. Nakon dugih osam meseci veze, prolivenih suza i borbe za svojom ljubavi, Car je odlučio da je Aleksandra baš ona devojka s kojom bi voleo da provede život.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

On ju je odvojio kod doka, te je započeo razgovor, a u jednom momentu na split skrinu pojavila se rečenica: "Udaj se za mene", nakon čega je on kleknuo pred nju i upitao je isto. Cela nacija s nestrpljenjem je iščekivala njen odgovor na ovo, a kada je rekla "DA", zadrugari su prišli da čestitaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Definitivno je ovo najemotivniji momenat koji će i oni, a gledaoci pamtiti zauvek, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Ne zaboravite da večeras vi birate pobednika "Zadruge 6", te tako telefone i ruke i glasajte za svog favorita! U nastakvu pogledajte kako to možete učiniti:

Foto: Pink.rs

Autor: N.Ž.