AKTUELNO

I ona dala svoj sud o sezoni koja je na izmaku!

Posle skoro punih devet meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, približava se noć za koju svaki zadrugar mašta da se nađe u njoj - superfinale! Veliko superfinale zakazano je za večeras, sa početkom u 21 čas, kada će biti izabran pobednik "Zadruge 6", a ta titula pripašće onome za koga vi budete glasali u najvećem broju i čija podrška bude nadmašila ostale. Pobednica četvrte sezone Nadica Zeljković za Pink.rs oglasila se iz Grčke pred samo superfinale i iznela svoja očekivanja u spektakularnoj noći, a ukratko je i analizirala šestu sezonu.

- Jedva čekam superfinale večeras. Jako sam uzbuđena jer su neki po mom mišljenju favoriti pred kraj diskvalifikovani. Meni je recimo Bilal zanimljiv kao učesnik, ali smatram da Ana ima mnogo glasača zbog njene priče, koja je sama po sebi jako teška. Ne bih prognozirala pobednika, svakako je sve vrlo neizvesno, smatram da je ovo najneizvesnije i najnapetije do sada - rekla je Nadica i dodala:

Foto: Pink.rs

- Ispratila sam pomno taj početak romanse između Anđele i Zvezdana i taj uLazak Ane Ćurčić. Ja tuđu bol neću da merim, ko je koliko povređen, ne mogu da vrednujem. Znamo svi i našu situaciju od Zadruge 1, kroz sve smo to i mi prošle, znam kako je... Nikome ne daj Bože suze i bol koje su bile unutra - kaže pobednica Zadruge 4 i otkriva po čemu je ona drugačija od svih ostalih pobednika.

- Ja sam jedna radnica koja je pobedila u rijalitiju i vratila se kao radnik. Po tome smatram da sam svakako drugačija od ostalih pobednika, nisam imala nikakvih afera, niti nekih priča te vrste. Ponosna sam na to - rekla je Nadica i otkrila šta je po njenom mišljenju obeležilo šestu sezonu.

Foto: Pink.rs

- Ovu sezonu obeležile su brojne ljubavne afere, i po tome je specifična svakako, Maja je meni specifična po tom pitanju baš. Car je loš jer vređa žene, ali mi je gotivan, Zoricu poštujem, volim i Matoru... Nemam ja mnogo šta tu da dodam. Večeras pratimo bez daha i to iz Grčke! - poručila je Nadica.

Autor: M.K.