AKTUELNO

Svako bira svoj životni put!

Biljana Jevtić i Aca Ilić zakleli su se na večnu ljubav 1989. godine, a deceniju kasnije postali su ponosni roditelji.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića ne voli da se preterano eksponira u medijima, što njegovi slavni roditelji poštuju, te ga je javnost videla sa pevačima svega nekoliko puta.

Supružnici su svom nasledniku priredili veliko slavlje povodom njegovog punoletstva, a tada je Biljana govorila za medije:

Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak - rekla je ona tada i dodala:
Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman - istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:
Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno - istakao je ponosni tata, pa se priznao da nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku:
Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

Ivan je danas student Pravnog fakulteta i u srećnoj je vezi, što često ističe na društvenoj mreži Instagram, gde redovno objavljuje fotografije sa svojom devojkom.

Autor: Pink.rs