AKTUELNO

Porodica Todorović sinoć je pozvala Hitnu pomoć koja je stigla u 19.30 časova i mogla samo da konstatuje smrt malog Dejana (3).

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana, 12 godina su se borili za potomstvo  nakon čega su 2014. godine dobili sina Dejana. Ana i Srđan upoznali su se na Adi Bojani, to je bila ljubav na prvi pogled, venčali su se 2004. godine u kući njenih roditelja na Cetinju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sin Dejan stigao je 10 godina kasnije, a Žika je bio presrećan, kao i njegov otac, legendarni glumac Bora Todorović koji je o svojoj sreći progovorio i za medije:

Foto: YouTube screenshot

- Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom - rekao je tada ushićeni deda Bora.

S druge strane, Srđan je o sinu Dejanu progovorio kada je dečak imao dve godine i priznao koliku je sreću uneo u njegov život:

Foto: Pink.rs

Život mi se okrenuo za 180 stepeni. Sve mi je drugačije, sve mi je novo. Nema više izlazaka, nema više zezanja. Odgovornost je mnogo veća.On mene još nijednom nije video na televiziji, on ima samo dve godine- izjavio je pre godinu dana Žika.

Na veliku žalost, Dejan je preminuo sinoć u trećoj godini života, a kako saznajemo od izvora bliskog policiji, obdukcijom će biti utvrđen uzrok smrti.

Autor: Pink.rs

#Bora Todorović

#Srđan Žika Todorović

'