AKTUELNO

Pažljivo je slušali!

Anja Simović se u drugoj emisiji drugog kruga u "Pinkovim zvezdicama" predstavila još jednom baladom. S obzirom da se u prvom krugu predstavila numerom Emine Jahović koja nosi naziv "Vukovi", ovog puta odabrala je pesmu "Ginem" Jelene Rozge.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiri nije ostao imun na njeno pevanje, te su jedan po jedan stiskali zelene tastere na crvenim foteljama i tako njeno pevanje nagradili peticom!

Foto: TV Pink Printscreen

Usledili su potom i komentari.

Ja bih da kažem da je ovde baš pokazala, bez obzira na to da li je bolesna ili nije, ono što se vidi da je znalački to je nijansiranje u ovoj pesmi. Dakle, u ovoj pesmi smo čuli sve, priču, od flaha, do punog glasa, do tog bolnog jecaja, do jedne kulminacije. Baš je bilo bogato i zbog tog nijansiranja ja bih ti dala svakako pet. Čulo se da si izgradila interpretaciju, ovo je bila interpretacija - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tenk ju sou mač...Na ivici sam bio da se spustim na samom kraju jer je realno bila jaka četvorka, ali zadnja scena kada sam video tebe na kolenima je presudila da ostanem. Bez obzira na to da li ste intonativno čisti, vi ste došli s nekim znanjem i sa sluhom, ali smatram da svaki nastup treba da ima nešto svoje - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Ž.