AKTUELNO

Nika Ilčić u strahu, odlučila da sve podeli sa svojim pratiocima na TikToku!

Tiktoker Marko Arsenijević je osuđen zbog krivičnog dela nasilje u porodici. Kako se navodi, on je osuđen u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi i priznao je krivično delo, te dobio uslovnu kaznu i zabranu prilaska vanbračnoj partnerki Niki Ilčić.

Foto: Instagram.com/arsaovde

Arsa se nedavno oglasio na svojim društvenim mrežama, gde je poručio da čeka svojih 5 minuta i pravdu, a Nika mu je odmah odgovorila, pa otkrila da se zabranom prilaska njen pakao nije završio.

Naime, ona je rešila da se ogoli do kostiju i otkrije na koji način joj preti bivši dečko i čime je ucenjuje, a njen video na TikToku izazvao je lavinu komentara i reakcija:

Video: TikTok.com/nedaj.se.nikka

Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti, mislila sam da neću morati da se oglašavam ponovo, ali tako je - kako je. Iskreno jako mi je teško da pričam o ovome i da proživljavam sve ispočetka, pogotovu što sam pretrpela i preživela dovoljno psihičkog i fizičkog nasilja. Koji je razlog mog izlaganja? Uprkos zabrani prilaska i kazni, dobijam razne pretnje i ucene sa nekoliko različitih strana što je krivično delo za koje će isti odgovarati. Niko drugi pa samim tim ni ja nismo prinuđeni da pazimo na to kako se oglašavamo na društvenim mrežama kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da su stvari s kojima me ucenjuju ozbiljne, i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene. Za početak imamo moje slike i videe na kojima nisam bila obučena, jer su bili namenjeni mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Do sada je praksa bila da su bivši nažalost skloni deljenju takvog sadržaja, iz osvete valjda... Samim tim mogu zaključiti da me čeka ista sudbina, druga stvar su slike i videei koji su nastali prošle godine kada samo sa njegovim drušvom na odmoru na Ibici, mislim pretpostsavljate u kom smeru idem, a onima kojima nije jasno nismo doneli najpametnije odluke i koketirali smo sa supstancama koje su nažalost previše dostupne svima. Sramim se iskreno ovog mog postupka, i glupa sam i neodgovorna... Posledice mojih postupaka su se manifestovale u obliku materijala kojim me danas neko ucenjuje - ispričala je Nika u svom videu na TikToku

Influenserku su u komentarima mnogi podržali i poručili joj da su uz nju i nakon skandaloznih priznanja, a Nika se javno postidela zbog istih, pa im dala obećanje da neće ponoviti te greške.

Foto: Instagram.com/nikailcic

Autor: Pink.rs