AKTUELNO

Marko Bošnjak je 2016. godine u "Pinkovim zvezdicama" svojim vokalnim sposobnostima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ali i članove žirija, zbog čega je odneo pobedu.

On se nedavno u hrvatskom jutarnjem programu uključio i progovorio o svom životu i tom prilikom istakao da radi u fast food-u (brzoj hrani).

On je, inače, do skoro studirao u Berlinu, a onda je preko noći odlučio da se vrati u Zagreb.

Foto: Pink.rs

Marko Bošnjak je 2016. godine u 'Pinkovim zvezdicama' svojim vokalnim sposobnostima oduševio gledaoce kraj malih ekrana, ali i članove žirija, zbog čega je odneo pobedu

Kako kaže ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu. On radi na kasi i po potrebi pere sudove kako bi preživeo.

Probudio sam se jednu subotu i pomislio ‘Zašto sam ja tu’? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao ‘Idem da radim’. Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je Marko, prenosi Index.hr.

On je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost.

Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike - poručio je Marko.

Podsetimo, sa svega trinaest godina izvodio je veoma zahtevne pesme, a žiri koji su činili Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović rasplakao se dok je ovaj dečko izvodio pesmu "Što te nema".

Autor: N.Ž.