AKTUELNO

Grupa "In Vivo" je jedan od mnogobrojnih izvođača koji će naći na velikoj sceni jednog muzičkog festivala, te su za medije danas razgovarali upravo oni.

Neven Živančević i Igor Maljukanović, kako zapravo glase prava imena momaka iz benda, za medije su pričali o svojim počecima, ali lepšem polu koji ih neprestano juri.

- Očekujem da bude najbolje što može na Music Week-u, da ćemo se dobro provesti, a publiku ćemo da iznenadimo sa našim najboljim pesmama, kako bi se oni dobro proveli. Jedva čekamo! Biće tu starih hitova, novih, ma biće svega - ističe duo na samom početku, a zatim su se osvrnuli i na svoje prijateljstvo koje datira još iz osnovne škole:

Foto: Promo

Davno je to bilo, ko se seća toga... (smeh) Bilo je to bezbrižno doba, mogu da se setim samo lepih momenata. Ja sam bio najmirniji dečko, dok je Neven bio nemirniji, to je definitivno, haos je pravio - otkriva Igor, a Živančević se ubacio:

- Jeste, on je bio baš bubica. U osnovnoj se nismo toliko družili koliko posle u srednjoj, krajem osnovne smo otišli na neku zajedničku ekskurziju, bilo je to neko skijanje, nas par iz odeljenja i tu smo se skroz zgotivili i tako je počelo naše druženje. Nisam bio ni ja sad nešto ne miran, ali u odnosu na njega, jesam - smeje se Neven.

Duo se osvrnuo i na svoj početak na javnoj sceni, kako je nastala grupa i nove detalje njihove hit pesme koja je zasigurno obeležila njihovu karijeru još na samom početku.

Sve je nastalo iz nekog zezanja i neke igre, u fazonu: "Hajde da nešto napravimo". Prvo smo radili neki hip-hop, ne baš toliko komercijalno, a onda smo uradili i par takvih pesama od kojih je bila i "Tu, tu, tu". Sećam se da smo prijateljima puštali dve-tri pesme koje smo tada imali u šteku, pitali smo ih koja im je najbolja, i svi su bili da je ova bila pun pogodak, tako smo je i izbacili. Prvo, pa muško što se kaže, uboli smo hit na samom početku - kaže Igor, a Neven nastavlja:

Foto: Instagram.com

- A prvu, baš prvu pesmu napravili smo kao poklon za rođendan našem drugu Nikoli, tada smo bili jedini u društvu koji su bili u stanu da tako nešto naprave, imali smo tada 18 godina. Svi misle da tad devojke ludele za nama, ali ne možeš da veruješ, niko nije znao za nas, čak nam nisu ni verovali da smo snimili pesmu - otkriva Neven kroz smeh, međutim, sada deluje kao da od lepšeg pola ne mogu da se odbrane:

Ih! Ako tako pričaju, drago nam je - smeju se članovi grupe "In Vivo" u razgovoru za Republiku, i otkrivaju da ih bakšiš uglavnom zaobiđe, jer ne pevaju na privatnim veseljima.

- Znamo neke momke iz tog "opasnog" sveta, ali mi smo skroz normalni, tako da nikad nismo imali problema. Imamo dosta drugova koji su možda izabrali neki život koji mi ne bismo izabrali, ali prosto nikad nije bilo neprijatnih situacija. Od njih jeste najveći bakšiš, ali retko radim privatne proslave, uvek smo se fokusirali na klupske svirke - zaključuje duo.

Autor: N.Ž.