AKTUELNO

Pevačica Vesna Zmijanac operisana je u martu ove godine u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas, a sada se oporavila i odmah se vratila pevanju.

Vesna Zmijanac se posle teške operacije srca oporavljala na Bukulji gde ima i kuću, a sada se vratila u Beograd i odmah otišla na remont. Pevačica ovog vikenda ima prvi nastup u Bugarskoj, a za isti je sređivao njen frizer Boris Obreški.

Foto: TV Pink Printscreen

Savršeno stilizovana plava kosa i minimum šminke vratili su ovoj divi pravi sjaj, a osmeh na njenom licu učinio je da izgleda kao milion dolara. Pored svega primetili smo da Vesna ne skida odmah sa lica.

Očigledno je njen povratak u velikom stilu oduševio zabrinute fanove, kojima je laknulo kada su videli da je Vesna nakon ugradnje bajpasa i više nego dobro i da izgleda bolje nego ikada.

- Boris je moja bebica i on mi u svemu pomaže - izjavila je kratko Vesna koja nije želela da komentariše svoje zdravstveno stanje.

Foto: Instagram.com/@boris_obreski

Kako saznajemo ona će nakon koncerta u Bugarskoj ići na odmor u Atinu gde se već nalazi njena ćerka Nikolija sa porodicom.

Autor: N.Ž.