AKTUELNO

Veliki uspeh!

Ćerka pevačice Jasne Milenković Jami, Lea, poslednjih godina sve više privlači pažnju javnosti, a ponosna mama ne krije uspehe njene mezimice koje rado deli sa svojom publikom.

Naime, Lea je student na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost na kome ređa čiste desetke.

– Pametni, učenjem do uspeha, a luzeri parama do diplome. Bravo lea. Počeo ispitni rok– ponosno je Jami pokazala sliku indeksa svoje ćerke, punog najviših ocena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsećamo, za razliku od mame, Lea ne želi da se bavi javnim poslom.

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za "Grand", a Lea se svojevremeno pohvalila svojim inetresovanjima.

Foto: Instagram.com/jamiofficial

- Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom– rekla je ona jednom prilikom.

Autor: M.K.