AKTUELNO

Nikoga ne štedi!

Odnosi u Zadruzi se menjaju iz dana u dan, pa smo zbog toga sutpili u kontakt sa Erminom Pašović, bivšom zadrugarkom britkog jezika koja je poznata po tome da svakom saspe sve u lice te je kao i uvek bez pardona prokomentarisala sve aktuelne teme u Beloj kući.

Foto: Instagram.com/ermi.bolan

Što se tiče odnosa Alekandre Nikolić i FIlipa Cara i moguće veridbe, Ermina je otkrila da li ih vidi zajedno nakon rijalitija:

Čisto sumnjam da će to opstati. Ja bih volela od srca da opstanu, jer ako su oni srećni, ja sam još srećnija. - rekla je Ermina.

Foto: A. Nikolić, A. Stanojević

O Ani Ćurčić, Ermina nije imala lepe reči:

Ta žena je za mene najveći blam koji je ikada kročio u rijaliti. Teška bolesnica koja o sebi priča u trećem licu, kakav je to profil ličnosti?! Ona je ogroman manipulator a još veći lažov, narcis, ma nemam ništa lepo za nju da kažem - komentarisala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče odnosa Maje Marinković i Zvezdana Slavnića i to što je Maja rekla da jedva čeka žurke i aftere sa njenim Zvekijem, Ermina je u svom stilu podržala Maju:

Maja je Maja, njoj ako je u interesu da zvekne Zvezdana, to će i uraditi, ne sumnjam da će ona odustati od njega i namere da bude sa njim - otkrila nam je Ermina.

Foto: Pink.rs

Autor: N.B.