AKTUELNO

Ne krije da joj je zanimljiv!

Tokom ranih jutanjih sati došlo je do razgovora između Bilala Brajlovića i Milice Veselinović. Naime, Bilala je zadrugarki otkrio da je tokom boravka van Zadruge bio u kontaktu sa bivšom zadrugarkom Anom Jovanović, što je Milici veoma zasmetalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal je otkrio da se više puta čuo sa Anom, a tim povodom smo stupili u kontakt sa njom kako bi nam ona otkrila šta se sve dešavalo izmeđzu njih dvoje.

Bilal i ja smo se čuli u jednom periodu kada je on izašao iz rijalitija zbog povrede. On je jako interesantan momak i zanimljiv ali smo se cesto raspravljali. U jednom momentu sam ja stavljala neka pitanja na Instagram i posvađali smo se pošto sam podržala Cara i tada me je blokirao, ali smo nastavili da se čujemo - započela je Ana, pa dodala:
On je meni jako drag, i stvarno ništa loše nemam o njemu da kažem, pa iz poštovanja prema njemu neću komentarisati dotičnu devojku, ali njena reakcija mnogo toga govori.

Foto: Pink.rs

Nakon toga Ana nam je otkrila da su ona i Bilal imali dogovor šta da mu pošalje ako i dalje misli na njega:

Bilal i ja smo imali dogovor da mu pošaljem plišanog pandu da zna da sam tu uz njega, nažalost nisam u dogovoreno vreme poslala pođto sam bila u inostransvu. Njegova podrška sve zna, i nadam se da će mu sve preneti - dodala je Ana, pa nam je otkrila šta misli o Miličinom ponašanju prema Bilalu:
Evidentno je da Bilala Milica ne interesuje, sigurna sam da on samo ubija vreme sa njom pošto mu je kao igračka. Ukoliko bude stvarno ušao u vezu sa njom podržaću ga naravno, ali vidi se da od toga nema ništa pa se ne brinem.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Za kraj nam je Ana otkrila da li će sačekati Bilala kada bude izlazio iz Zadruge:

Vrlo rado cu ga sacekati, iskreno mislim da to ne očekuje, i da će se jako iznenaditi - rekla nam je Ana.

Autor: N.B.