AKTUELNO

Reži na Anu!

Naredni gost kod Marka Đedovića u "Šiša baru" je Filip Car.

Šta se dešava, je l' Aleksandra poisumnjala? - pitao je Marko
Nije, ali vidi da nisam spavao, da sam nervozan. Planiram kako ću tačno sve to i kako će ispasti. Razmišljam da li će sve biti u redu. Valjda neće poći po zlu da se posvađamo. Malo razmišljam i kako moji gledaju na sve to. Voleo bih da posle toga dobijem bar razgovor sa Brunom, da se mojima obratim preko njega. Inače ne volim ta iščekivanja, ali mislimd a će dobro proći. Najbitnije mi je da naši prihvate to i da je ona srećna i zadovoljna i da se naši planovi obistine. Imamo taj poslovni prostor ispod kuće da tu adaprtiramo kaoo stan - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi kako ti sada vidiš sve vezano za Anu, imali smo pitanje za Acu Bulića, kockarsku tortu - rekao je Marko.
Dosta sam sa strane iznosio mišljenje jer sam se preokupirao time. Ta torta je totalna kontradiktornost i njena reakcija na moje pitanje je odmah kontra napad. Razočarala me je totalno jer žena koju sam smatrao zrelom, stabilnom treba da se vodi onim što kaže. Nije prema meni ispala fer i korektna jer sam više puta osetio da pokušava da zavadi dve strane, mene i Zvezdana a već smo imali trzavice u našem odnosu. Nije Zvezdan ispao fer prema emni, ali me je poštovao i trpeo moje kritike, bio je puno fleksibilniji nego Ana. Poušala je da dobije nešto što nismo ni ja, ni on, a ni neki drugi ljudi dali. Dok si joj potreban ona priča ono što želiš da čuješ. Nije znala šta će reći za tortu danas, ona nikome ne odgovara konkretno. Meni i Zorica izbegava kokretne odgovore, vidi i ona žena šta se dešava. Znaš kad osetiš da neko ne prihvata kritiku. Zvezdanove psovke su bacale u senku ono što Ana radi jer on anulira sve ono što ona radi pogrešno. Ti nju sad da pitaš da li ona njega mrzi, voli, želi ili ga se boji, ona ne zna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana nije nejga ostavila jer je kockar, ni zbog svega što je ispričala o njemu već zbog druge devojke - rekao je Marko
Upravo to, a davala mu je opet pristupe na mnoge načine. Ljubav bi bila opravdanje kad bi to prevalila preko usta jer bi time opravdala postupke. Ako tvrdiš da ti je naneo svo zlo sveta onda su poezije neshvatljive. Ne želiš ga ali peozijom i osluškivanjem otkucaja srca pokazuješ da ti je stalo, bojiš ga se a ideš na njega kad je u crvenom, kocka ti je uništila život a šalješ tortu. Govorio sam joj da zaboravi, šeta, savetuje klinke, ne gleda u njega, skrene sebi pažnju. Dosta te patetike i crnine - rekao je Car.
Ono pismo koje je došlo kod vas u balonu koje je Ana pročitala, da li je ovo deo svega toga "dotuci ga"? - pitao je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno mislim da ne. Jeste ona dolazilad a gasi požar sa kantom benzina, ali mislim da ju je obuzela potreba da ode za njim i spasi ga, da mu ruku, ali je to napravila na toliko užasan način. Ona je imala neku viziju frugačiju kao cilj i plan - rekao je Car.
Zašto je došla, koji je tvoj utisak? - pitao je Marko
Zvezdan, ta ludačka opsesija, ljubav i povezanost i pare - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.