AKTUELNO

Od prvog gostovanja na televiziji, gde je imala zadatak da otpeva jednu pesmu Marina Perazić postala je velika zvezda.

Izgled Marine Perazić tada bio je na svetskom nivou, a toj lepoti apsolutno niko nije mogao da odoli. Se**epil je bio sinonim za njeno ime, što joj, kako je kasnije tvrdila, nije u početku imponovalo.

Pojavila sam se u svojoj prvoj emisiji, otpevala pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena se*s simbolom. Za mene je to na neki način bila uvreda, jer imam diplomu inženjera građevine – kazala je Marina koju je svojevremeno časopis "Rock" proglasio za najlepšu i najpopularniju pevačicu.

Fizički izgled pevačice se menjao, što je i normalno jer s godinama dolaze bore i starost. Ali, ona je uvek vodila računa o svom telu. Jedno vreme je čak bila i instruktor joge, a i danas uporno vežba, iako često vodi borbu sa viškom kilograma.

Marinu fanovi prate putem Instagrama i tu se najbolje može videti o kakvoj promeni je reč. Takođe ona tu deli objave iz privatnog života koji je bio veoma buran. Domaći mediji su pisali o njenoj vanbračnoj zajednici sa bubnjarem EKV-e Ivanom Feceom Firčijem sa kojim je dobila dve ćerke i zbog kog je jedno vreme živela u Njujorku.

Tamo je radila razne poslove od čistačice, do bejbisiterke, menadžerke lokala a sve u cilju da prehrani porodicu. Kada je došlo do razdora porodice ona se sa ćerkama spakovala i vratila u Zagreb. Kasnije je bivša učesnica "Farme" pričala da ju je nevenčani suprug psihički i fizički zlostavljao.

Ivan me je udario u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – iskrena je bila Marina koja danas obeležava 65. rođendan što je povod da joj čestitamo i poželimo da ostane dosledna sebi.

Autor: Pink.rs