AKTUELNO

Transformacija decenije!

Poznata starleta i bivša rijaliti učesnica, Tamara Đurić, nedavno je imala nekoliko estetskih operacija kojima je u potpunosti promenila lični opis.

Našla se na meti osuda i uvreda zbog novih promena, a kako nikome ne ćuti nikada, Tamara je podelila svoje snimke na kojima se vidi kako je izgledala odmah nakon operacije.

E, bila sam i ružnija. Pre 13 dana - napisala je ona.

Foto: Instagram.com

Tamara je u emisiji ''Amidži šou'' progovorila o komentarima koje dobija, kao i o operacijama kojima se redovno podvrgava.

Da li sam nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono knap - istakla je Tamara.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je Đurićeva izgledala pre svih estetskih korekcija. Komentari su se nizali poput lavine:

"Od lepe žene do čudovišta!", "Ovo treba zabraniti!", "Kao sedište od bicikle"

Autor: pink.rs