AKTUELNO

Pop pevačica Marija Šerifović proslavila je krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog u Los Anđelesu, gde je otputovala sa majkom Vericom Šerifović.

Ona je u svom vlogu na Jutjubu objasnila da za nju slava predstavlja intimnu ceremoniju u krugu porodice, a ne veselje sa zvanicama i velikom količinom hrane.

- Verica je bila u agoniji kako će to da se sprovede u delo. Sada pravi slavski kolač i žito. Ja, kao velika pravoslavka, smatram da je slava kolač, žito i sveća. I mislim, Bože me oprosti, ne baš lepe stvari o osobama koje svoje krsne slave pretvaraju u svadbe i svadbena veselja. Za mene je to stvar tradicije, vere i porodice. To je moje mišljenje, možda ja nisam u pravu. I ništa nećeš, Verice, da kuvaš? - rekla je Marija i našalila se sa majkom.

Foto: Printscreen YouTube

- Šta da kuvam, ženo? Pa jesi rekla da ćeš da poručiš dva burgera? Koga zoveš u Americi, spremamo se sutra, pakujemo, idemo - odgovorila je Verica, koja je iz Srbije ponela slavsku sveću, žito i kalupe koji su joj potrebni kako bi umesila slavski kolač.

Foto: Printscreen YouTube

Za gozbu su ipak izabrale specijalitete iz italijanskog restorana.

- Odustale smo od burgera. Okadile smo kuću, miriše ceo Los Anđeles. Za danas jedemo nešto kao pileća bečka, jedem pire sa tartufima, a Verica jede tikvice i Minestrone supu sa puno povrća - ispričala je pevačica.

Autor: D.T.