AKTUELNO

Žestoko!

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Sandru Rešić koja je govorila o aktuelnom trojcu Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić, pa se dotakla i Maje Marinković.

Kako gledaš na sve? - pitala je Dušica
Ono što ja ne gledam, gleda mama. Pozdrav za Cicu. Otkad je krenula ova Zadruga ja sam se držala jednog stava, a to je da nisam ni na čijoj strani kad je ceo trojac u pitanju. Kako se bliži kraj, baš mi je drago što sam večeras ovde i sve se pretumbalo i ništa mi se ne sviđa apsolutno. Generalno koliko god ja osuđivala Maju i stvarno je osuđujem jer je prevršila svaku meru. To sam čak i Takiju rekla kad smo se sreli. Maja je samo htela da dokaže da može da bude sa Zvezdanom i šutnula ga. Za mene je to i biće trojac, a Maja je samo uletela. Posle tih emotivnih pesmica, proze, ništa mi se ne dopada - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Sumnjala si od kad je Ana ušla? Ušla je kao potencijalni heroj svih povređivanih, ostavljenih i zlostavljanih žena - rekla je Dušica.
Da. Nju je pojeo rijaliti, podrška, lažni prijatelji, kvazi prijatelji, lepe reči, pa se pogubi i ne zna šta radi i priča. Sve to je bla, bla truć i nit šta je rekla i niti smo šta videli. Ja ne kažem, nisam ljubitelj da posle 15 godina pošto te je neko prevario da pričaš, ali mi ne znamo kako je njenoj duši. Nisam pristalica da blati muža, ali nemoj da pretiš u prazno - rekla je Sandra.
Ili postoje dve strane medalje - rekla je Dušica.
Ja ne verujem nikome, pa ni Ani. Kad se napravi zbir sa sve onom pesmicom, imam pravo da sumnjam u sve što govori - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan je istakao jednu kontradiktornu stvar u vezi Ane, da neko ko je prevaren ide na rođendan Maji i sprema poklon, pa je u dobrim odnosima sa Slađom koja se diči što muškarci ostavljaju žene i devojke zbog nje, pa od toga da joj je ta kocka razorila život, pa onda sedneš za taj rulet sto i pošalješ tortu u obliku ruleta. Taj niz kontradiktornosti. Neko je sinoć rekao da je ona tim stavom navukla gnev - rekla je Dušica.
Kose joj se reči i dela. Nemaš prava da promeniš mišljenje kad je tvoj život u pitanju, kad je taj čovek napravio pakao tebi i tvojoj deci. Nemaš prava da mrziš Anđelu, ali ne možeš da veličaš Maju ili da dođeš kao podrška Aleks Nikolić. Zato su je ljudi prozvali folirantom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.