AKTUELNO

U isto vreme je i srećna i tužna!

Pevačica Mina Kostić, inače prijateljica pokojnog Džeja i njegove porodice, stigla je među prvima na današnje svadbeno veselje Marije Ramadanovski. Ona je tom prilikom istakla koliko je u isto vreme i srećna i tužna, a onda je progovorila i o svojim planovima sa dečkom, sa kojim se i pojavila na svadbi.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

- Bogu hvala, srećna sam, ali ujedno i tužna jer nema Džeja, ali se nadam da će sve biti kao da je on tu. Naravno da ću i ja zapevati. Ja se nisam nikad udavala i nemam neki savet. Želim joj da bude srećna posle svega što joj se izdešavalo - rekla je Mina za Pink.rs i progovorila o svojoj potencijalnoj svadbi sa dečkom.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

- Ne znam ja ništa, to se ne planira. Sve je u Božjim rukama... - poručila je pevačica, pa otkrila koliko joj je teško kad čuje duetsku pesmu ''Slavija'' koju je snimila da pokojnim Džejem.

- Teško mi je kad čujem pesmu ''Slavija'', to je moja i Džejeva pesma. Drago mi je što sam imala takvog prijatelja i kolegu. Nisam upoznala Marijinog izabranika, sada ću ga upoznati - rekla je Mina Kostić, a onda profo

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Idemo na letovanje, naravno, ali nećemo da vam kažemo gde idemo. Svakoj devojci bih poželela ovakvog dečka.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K. ; M. M.