AKTUELNO

Ušće ovog proleća postaje centar Red Bull SoundClash univerzuma i pokreće erupciju dobre energije!

Beograd će 2. juna biti domaćin 101. Red Bull SoundClash-a u svetu, kada će u muzički ring ući Lepa Brena i Senida, dve najveće zvezde ovih prostora! Dok sa nestrpljenjem očekujemo da Donjim Kalemegdanom zagrme ,,Jugoslovenka’’ i ,,Balkanka’’, u Ušću se zabavljamo i zagrevamo za Red Bull SoundClash!

Više od jedne decenije, Ušće Shopping Center predstavlja mesto u kom se šarm starog grada susreće sa novobeogradskom dinamikom pružajući najzabavnije iskustvo kupovine. Dok traju pripreme za veliko otvaranje letnje sezone, pozivamo te da dođeš i osetiš festivalsku energiju! Od 15. do 28. maja svi posetioci ovog šoping centra imaće priliku da obiđu Red Bull SoundClash Corner, gde ih čeka bezbroj zabavnih sadržaja i pogodnosti. 

Bilo da si fan Lepe Brene ili Senide, u ovom kutku možeš zapevati sa svojom omiljenom divom u karaoke izazovu koji možeš pronaći na njihovim društvenim mrežama ili jednostavno kroz Instagram filter na @redbullrs profilu odlučiti da li si #teambrena ili #teamsenida. Svakako, dobar selfie je zagarantovan, kao i hladna limenka Red Bull pića i brojni pokloni koji te očekuju. Kako bi ugođaj bio potpun, ne propusti da učestvuješ u trci za besplatne karte za Red Bull SoundClash putem Tvoj Centar aplikacije!

Foto: Promo/Nebojša Babić

Ušće ovog proleća postaje centar Red Bull SoundClash univerzuma i pokreće erupciju dobre energije! U subotu, 28. maja, očekuje nas celodnevni program i poslednje pripreme za događaj, kada će biti svečano proglašenje pobednika karaoke izazova koje očekuju vredne Smoki i Buzz nagrade, a planirano je i još mnogo iznenađenja!

Ušće Shopping Centar je tvoj izbor u kom se osećaš opušteno i inspirisano. Trendovi se rađaju i žive u Ušću, a zajedno sa njima i najlepše uspomene! 

Hajde da ih stvaramo zajedno!

Sve informacije o Red Bull SoundClash-u mogu se pronaći na sajtu Red Bull Srbija, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mestima.

Foto: Promo/Nebojša Babić

Autor: M.Đ.

#Lepa Brena

#Red Bull

#Red Bull SoundClash

#Senidah