AKTUELNO

Kristina joj se više dopada od Lune.

Nikola Arsić je uneo veliku pometnju među učesnike najglednaijeg rijalitija u regionu čim je ušao u njega. On je pred ulazak rekao da mu se dopada Kristina Kockar, a onda je izazvao i ljubomoru Slobodana Radanovića kada je pričao sa Lunom Đogani. Sada smo stupili u kontakt sa Nikolinom majkom Danijelom Dimitrijević, koja je prokomentarisala najnovija dešavanja u "Zadruzi".

Foto: Printscreen Youtube

- Jedno vreme mi je bio malo miran, ali mislim da se sad probudio ponovo - kaže Danijela i dodaje da joj prija što se on dopada mnogim devojkama u Zadruzi.

- Godi mi to. On je mlad, lep dečko, ima svoje kvalitete koje je već pokazao.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

Ona zna da se njenom sinu Kija dopadala dok je bio napolju, van rijalitija, ali misli da Nikola neće pokušati ništa, jer nju napolju čeka dečko.

- Iskreno, ona jeste devojka koja je njemu privukla pažnju dok je bio napolju, ali s obzirom na to da je ona sama izjavila da već ima nekog napolju, mislim da od toga stvarno nema ništa - kaže ona i dodaje da Nikolino priznanje Kiji da mu se sviđa smatra "šalom" i da on "nije u tom fazonu".

Foto: Instagram

Što se tiče Lune, oko koje je ispao problem na jednoj žurki, kada je Sloba napravio ljubomornu scenu, Danijela je sigurna da Nikola neće stati između njih dvoje.

- Nije, ja mislim da on između Lune i Slobe stvarno neće da pravi nikakvu svađu, jer on je takav dečko i od toga neće biti ništa - tvrdi ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ako bi ona morala da bira između Lune i Kije, oriznala je da bi i sama napravila isti izbor kao i njen sin.

- Ja mislim da se Nikoli više sviđa Kija i ja sam na Kijinoj strani. Ali ona uporno potencijra da od toga nema ništa, tako da mislim da je Nikola svestan toga i ne vidim tu ništa - kaže Nikolina majka i dodaje:

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZABRINUTA ZA MAMU! Viktorijina ćerka Tara za Pink.rs: Trebalo bi da IZBEGAVA osobe kao što su Jelena i Saška!

- Pošto je Kija osoba na svom mestu, čak i da postoji tih nekih simaptija između njih dvoje, mislim da ona to nikako ne bi pokazala u ovom rijalitiju.

Autor: V. Tanacković

#Kristina Kockar

#Majka

#Nikola Arsić

'