AKTUELNO

Starleta Soraja Vučelić povukla se iz javnog sveta otkako se porodila u februaru ove godine i na svet donela sina Kana.

Od tada, javnost zanima gotovo svaki detalj iz života starlete i njenog sina, kao i izabranika, ali Soraja to daje na kašičicu, putem društvenih mreža. Soraja je sada je podelila intimnu atmosferu iz spavaće sobe, gde uživa u porodičnoj idili sa svojim sinom.

- Jutarnje maženje - napisala je Soraja, a na fotografiji vidimo Kana u pidžami, kako spava u Sorajinom krilu.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Vučelićeva je nedavno progovorila o majčinstvu i o tome koliko ju je sin promenio.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice:

- Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drži ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je za "Premijeru".

Autor: pink.rs