AKTUELNO

Anđelo je sve započeo!

Anđelu Rankoviću, mladom manekenu, ovih dana baš ne ide od ruke. On često upada u svađe a čak je i raskinuo sa svojom devojom Teodorom Džehverović, sa kojom je imao veoma turbulentu vezu u rijalitiju Zadruga.

Foto: TvPink Printscreen

Oni od juče nisu zajedno, kada je tokom "igre istine" Teodora saznala da je Anđelo flertovao sa Teodorom na žurki. Zbog toga se on loše oseća, te ga je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi popričalo sa njim:

Foto: TvPink Printscreen

Čujem da si nešto neraspoložen ovih dana? - upitalo ga je Drvo.
Ma jesam. Neraspoložen sam, baš sam smoren. Iskreno, da mi ovog trenutka ponudiš da izađem ili ostanem, izašao bih odmah. Zbog nekih ljudi osećam obavezu, pa ne bih da napravim neku glupost. Bilo mi je super kad sam dobio poziv, ušao mi je najbolji drug... Prošlo je tri meseca, ne mogu ni da gledam neke ljude... Sve je bilo super i onda sam sje*ao stvar i to me jede...

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TO JOJ NIJE TREBALO: Ana Korać ZBOG OVOG POSTUPKA izdvojena od svih! (VIDEO)

Da bi oraspoložio Teodoru, Anđelo je zatražio da joj puste novi spot, a zauzvrat je Drvo tražilo od njega da ispriča neku veliku tajnu:

Jao, gde si mene našao. MC Alex je Marku Miljkoviću ukrala 1000 dinara, a on to ne zna i dalje. Eto to je nešto što ja znam. Ajde da pozovemo Teodoru, ona ima tajni dosta.

Drvo se složilo sa njegovim predlogom, te je on je odmah otišao po Teodoru da bi otkrila tu veliku tajnu:

Foto: TvPink Printscreen

Više ni ne znam koliko je ovo tajna. Pre možda nedelju-dve, vidim ja Janjuša kako silazi sa stepeništa, vidim ja gleda okolo, ovo ono. Kad posle 10 minuta silazi posle njega Ana. A svi znamo da na stepeništu niko ne može da vidi šta se dešava. I onda mi je Ana posle rekla da želi da pravi Janjuša ljubomornim sa Jovanom, tako da sam zaključila da među njima ima nečeg više nego što pričaju. Mislim da između njih nešto postoji, možda je pao i poljubac - ispričala je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZNAM DA ĆE ME OSUĐIVATI ZBOG TEBE: Sanja SASULA sve u lice Matoroj! (VIDEO)

Šta je još otkrila, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

'