AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Gošća Tijane Price i Bojane Lazić u ''Premijera vikend specijalu'' bila je glumica Iva Štljić koja je komentarisala trenutnu situaciju u zemlji, kao i odrastanje najmlađih generacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si ti odrastala?

Nisam išla u vrrtić, čuvala me je baka. Išla sam u osnovnu školu ''Braća Ribar'', danas se zove ''Kralj Petar''. Taj period mi je u najepšem sećanju ostao. Znbate, jednom sam srela svoju nastavnicu srpskog. Taj trenutak mi je ugrejao srce. To je jedna malena pobeda u životu. Srpsi sam jako volela, a ona mi je rekla: ''U tebi vidim onu istu devojčicu, koja je recitovala pesmice i nasmejana sedela u klupi''. To je znak da nisam otupela - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je u tvom razredu bilo koškanja, nasilnog ponašanja među decom?

Meni se tako nešto nije događalo. Odrasla sam u porodici dvaq umetika, oni su tada bili na vrhuncu svoje karijere. Bez obzira što su bili izloženi javosti,onu su mene vaspitali na to meni ne treba da bude važno. Na mojim rođendanima su bili svi, družili su se sa skromnim ljudima, isto kao i sa onima iz imućnijih porodica. Njima je bilo važno da moj brat i ja znamo šta je empatija i da je osećamo prema ljudima. To je jako bitno - istakla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.