AKTUELNO

Neočekivani obrt u Zadruzi.

Nikola Arsić se i pre ulaska u "Zadrugu" izjasnio da mu se od devojka u kući dopada jedino Kija Kockar.  Iako su svi mislili da je njegova izjava bila samo samo marketniški trik, nakon par dana se ispostavilo da mu je Kija zaista interesantna, s obzirom na to da je stalno prati u stopu.

Ove večeri oni su se osamili i tom prilikom Nikola je ispitivao Kiju o ljubavnom životu, a posebno ga je zanimalo kako se rodila ljubav između njenog dečka Andrije i nje. Iako Kija neradno govori o svom privatnom životu, Nikoli se ovoga puta u potpunosti otvorila.

Foto: Printscreen Youtube

Ja kada sam ga videla prvi put pre šest godina odmah mi je zastao dah. Ja sam radila tada u Budvi i imali smo zajedničke prijatelje. On je imao svoj šank i ja sam svako veče dolazila kod njega. Davao mi je komplimente, ali je uvek bio džentlmen prema meni. Ja sam ga odbijala, ali na kraju sam poklekla i smuvali smo se. Bili smo zajedno neko vreme, ali pošto mu nisam ništa verovala, rastali smo se-  započela je Kija svoju ispovest.

Nikola ju je pomno pratio sve vreme, a usput joj je postavljao potpitanja kako bi što bolje bio upućen u priču. Takođe ga je zanimalo i da li Sloba znao da su se njih dvoje videli tokom proteklog leta.

Foto: Printscreen Youtube

Letos smo se videli u klubu i nisam to pomenula Slobi da se ne bi nervirao, jer ja Andriju nisam gledala kao bivšeg dečka nego kao letnju avanturu. Mi smo se ponovo sreli pre mesec i po dana i počeli smo prvo da se dopisujemo, a onda smo izašli u restoran njegov i tada sam se porvi put osetila kao da je sve kako treba. Zaljubljena sam u njega- priznala je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Nikola je sa punom pažnjom pratio Kijino ispovedanje , a onda je usledilo njegovo priznanje koje je Kiju ostavila bez teksta.

Dosta si pričala o njemu. Ja sam te stvarno zavoleo- priznao  je Nikola Kiji.

Ona se na ovo samo nasmejala, ali Nikola se tu nije zauistavio te joj je priznao i da je zaljubljen u nju. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimcima ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'