AKTUELNO

O ovim promenama će se pričati!

Prijateljstvo Branislava Radonića Brendona i Maje Marinković počelo je još u Zadruzi 2. Njih dvoje redovno pričaju da se nisu toliko družili van rijalitija, ali kada su zajedno na istom mestu ponašaju se kao da se znaju od malih nogu.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos ovo dvoje zadrugara bio je poljuljan nakon Zadruge 3 jer je Brendon otkrio tajne koja mu ja Maja pričala a ticale su se Marka Janjuševića Janjuša, međitim nakon što su porazgovarali u četvrtoj sezoni popularnog rijliti programa, ponovo su postali bliski.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim do sukoba je dolazilo i u Zadruzi 4 i aktuelnoj Zadruzi 6, ali njih dvoje su u svom stilu jedno drugom prešli preko teških reči. Nastavili su svoje druženje kao da se ništa nije desilo, pa su čak jedno drugo u šestoj sezoni dodelili nadimke, te svakodnevno jedno drugo zovu "Prštana", zbog čega su osvojili srca mnogih fanova Zadruge.

Foto: Pink.rs

Obzirom da su se oboje podvrgli estetskog hirurgiji, rešili smo da vam pokažemo kako su Brendon i Maja izgedali na početku druženja, od Zadruge 2, a vi procenite koliko su se promenili oboje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.