AKTUELNO

Bilo je energično, snažno, odsečno, u momentima čak i previše kockasto, oštro, rekao je Milan.

Nakon čarobne Lene, na sceni se predstavio Relja Ćetković i to sa pesmom "Treba imat' dušu" od Tonija Cetinskog. Bratanac Sergeja Ćetkovića i ovog puta je fascinirao žiri i dobio svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pevaj, Relja, pevaj, rode, daj strikanu razonode! Super sve, od početka do kraja, odlična boja glasa. Meni je žao samo što u ovoj pesmi ne možeš da pokažeš skroz svoje pevačko umeće, kao što si to uradio u prošloj emisiji. Sada si pokazao srčanost i energiju, a mogao bi sve to i još svašta, da zaokružiš u jednoj pesmi i pokažeš sve što umeš - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je energično, snažno, odsečno, u momentima čak i previše kockasto, oštro. Ali mislim da je to dobro, mislim da si to ti, to je tvoj izraz i mislim da ti tako izvodiš ovakve pesme. Ja lično koja god od ovih pesama koje su "evergrin" i koje slušamo na karaokama, ne volim da slušam ovde, ali ti si bio odličan - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- To je jedna snaga, energija, to je eksplozivnost, kao i u sportu, zna kada treba da se prištedi, a kako da u završnici bude. Srećna sam što si i u ovom krugu pokazao da zavređuješ najviše ocene, jer ne može neko tek tako da bude pobednik "Čarolije", a da posle ništa ne uradi. Savršen si bio - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

'