AKTUELNO

Ova takmičarka dobila je neobične komplimente od članova žirija.

Sanja Savić iz Inđije otpevala je "Naša ljubav" od grupe "Luna". Ova petnaestogodišnjakinja dobila je četiri glasa i imaće priliku još jednom da peva večeras, u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Divno si pevala na momente, briljantno, a na momente je bilo nevešto. Ukrasi nisu bili do kraja izvedeni, a u nekim momentima je bilo netačnih tonova. Ali sad baš kažem Goci da je šteta, jer možeš da budeš savršena pevačica - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Nemaš uopšte razloga da budeš nezadovljna, veruj mi. To što su Milan i Leontina večeras neozbiljni i grozni, zbog toga imaš razloga da budeš nezadovoljna. Šalim se sad, naravno. Ali nemoj da se sekiraš zbog ocene, ovo je način da ti objasnimo i pokažemo šta ne valja, da popraviš. Impostacija glasa nije dobra. Moraš to malo da oblikuješ bolje, te vokale. Uopšte nisi bila tako loša, falilo je samo da budeš skoncentrisanija - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Dođi u Krsmanac neki vikend, ja ću sve da ti pokažem kako treba! Izgledaš kao nestvarno biće, princeza ratnica iz "Igre prestola". Lepa si, divlja, imaš tu snagu neku ratničku - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'