AKTUELNO

Meni je bilo fantastično, ja sam uživao od početka do kraja, rekao je Sergej.

Peta po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" nastupala je Ljubica Mirković iz Nikšića. Ljubica je otpevala "Million reasons" od Lejdi Gage i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Izabrala si izuzetnu pesmu! Izbor pesme 100 plus! Stvarno, ovo je božanstvena pesma. Bilo je brilijantnih momenata, ali na kraju faze ti inkliniraš na dole. Ovo je pesma za vrhunsku interpretaciju, mogla si da je uprostiš, da bude vrlo jednostavna, a vrlo sugestivna. Ti si se trudila da budeš kao Lejdi Gaga. Smatram da ovo pevanje nije bilo tvoje pevanje za pet - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- To je pet, to mi se sve sviđa. Ja sam uživao, konačno u ovoj emisiji da uživam. Bez obzira na te neke greške o kojima ti pričaju, zanemarljive su u odnosu na to kakav doživljaj ostavlja ovaj doživljaj i tvoje pevanje - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je u pravu, bilo je nepravilnosti, pa, ne mogu ni tako nazvati, odnosno to su nepravilnosti unutar tvog pevanja. Dok pevaš, ceo stih te malo vuče na dole. A opet, što kaže Milan, boja glasa totalno savremena, u trendu pesme, imaš onako snažan glas, moćan. Ako bih glasala za tako nešto, onda je za pet, imaš autentičnu boju glasa, moćnu - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo fantastično, ja sam uživao od početka do kraja! I prošli put si pokazala da si svoja i to si večeras i donela. Meni je sve prijalo - dodao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'