AKTUELNO

Sportista je ponovo udario na pevačicu.

Ivana Blatić Aleksić je u ovonedeljnoj emisiji "Ja to tako", ugostila veoma popularnog glumca Ivana Bosiljčića i svetskog prvaka u kik-boksu, Nenada Pagonisa.

Foto: Printscreen Youtube

Ovaj sportista se nenadano našao u sred medisjkog rata sa Marijom Šerifović, a sve zbog jednog poteza koji je protumačen kao homofobija i nepoštovanje prava LGBT zajednice.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, Pagonis se nije smirio, već je u emisiji "Ja to tako", ponovo udario na Mariju.

Kad pogledate Mariju Šerifović, kako ona izgleda i kako se oblači, verovatno tu ima nešto, neću da kažem poremećaj, ali ima neki nesklad u njoj, koji je tera da bude muškarac - rekao je Nenad za popularnu pevačicu.

Foto: Printscreen Youtube

Ivan Bosiljčić je otkrio gde i kad se prvi put poljubio sa suprugom Jelenom Tomašević, ali je odgovarao i na pitanja o sebi, ne znajući da smo ista postavili i Jeleni.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Gledaoci će saznati i u čemu se Ivan nikako ne slaže sa kolegom Milošem Bikovićem, ali i kako mu je bilo da snima ljubavne scene sa drugaricom Slobodom Mićalović.

Foto: Printscreen Youtube

Ivan se u emisiji našao i pred nekoliko izazova.

Prvo se u igri "Prodaj me" našao u ulozi prodavca nepoznatog proizvoda, a morao je i da po usnama prepozna glumicu koja mu je bila partnerka.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ja to tako", u nedelju, 17. decembra, od 11 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ivan Bosiljčić

#Ivana Baltić Aleksić

#Ja to tako

#Jelena Tomašević

#Marija Šerifović

#Miloš Biković

#Nenad Pagonis

#Sloboda Mićalović

#Televizija Pink

#emisija

'