AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Pevač Halid Muslimović već nekoliko decenija važi za jednog od boljih i traženijeg pevača kada je u pitanju narodna muzika.

On se sada prisetio samih početaka karijere, pa je otkrio i ko mu je bio muzički uzor tada.

U mojoj kuće se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je kod mene odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i sve pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal, pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac da sam platio sebi prvu singlicu - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač priznaje da na muziku gleda kao na posao, a kaže da je imao sreće jer danas radi ono što najviše voli. Na popularnost gled malo drugačije nego njegove ostale kolege.

Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što ti se može destiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja - zaključio je pevač u emsiji „Grand Parada“.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.