AKTUELNO

Ovo ih je jako obradovalo!

Zadrugari su sinoć nakratko napustili velelepni grad nadomak Beograda, kako bi u studiju u Šimanovcima izveli svoje nastupe, koje su pripremili na dve pesme - "Plavi slon" i "Shake it off". Zahvaljujući glasovima publike, pobedu je odneo drugi tim, koji je za to od Velikog šefa dobio vrednu nagradu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, u toku noći je stiglo pismo kojim su obavešteni ko je pobednik i koja je njihova nagrada:

Dragi zadrugari, večeras su dve grupe izvele nastupe na zadate spotove. Gledaoci su glasali i sada možemo da vas obavestimo koji je nastup odneo pobedu. To je grupa "Tejlor Svift". Sada je potrebno da se prijave tri dobrovoljca iz pobedničke grupe - stajalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Svi su pretpostavili da će se ići u prodavnicu, pa je ispala velika svađa oko toga ko će biti dobrovoljci, a najglasnija je bila Saška Karan, koja nije želela da odustane od toga da ide u kupovinu. Ona se posvađala sa Mikijem, a njihovu raspravu prekinulo je još jedno pismo:

U prethodnom pismu je stajalo da se dobrovoljci prijave. A to su prvi učinili Saška, Nena i Miljan. Njih troje odmah moraju da krenu na kapiju, kako bi otišli u kupovinu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLE DA NE POMENU KIJU! Anabela tešila ćerku: DA NISI BILA TI, BILA BI NEKA DRUGA! (VIDEO)

Ovo je njih troje veoma obradovalo, ali je onda nastao još jedan problem - kojim novcem će kupiti stvari? Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'