AKTUELNO

Juče se društvenim mrežama širila pesma posvećana ubijenoj deci čiji je navodno autor glumac Žarko Laušević, što je demantovao njegov pravni zastupnik.

Naime, nakon jučerašnje vesti da je Laušević posvetio stihove na društvenoj mreži Instagram, njegov punomoćnik je uputio zahtev za objavljivanje odgovora u kojem je, pre svega, istakao da Žarko nije autor stihova koji su osvanuli na pomenutoj platformi, kao i da ne poseduje nalog na istoj.

Foto: E-Stock/Andrei Rublev

Naš klijent Žarko Laušević nije autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema ni jedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga. Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju - napisao je punomoćnik Žarka Lauševića, Zoran Golubović.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Autor: pink.rs