AKTUELNO

Ne mogu da pevaju!

Ceo Region potresla je vest o krvavom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je trinaestogodišnjak usmrtio vatrenim oružijem osmoro svojih vršanjaka i jednu stariju osobu.

Foto: E-STOCK/NATAŠA RAJAKOVIĆ/ TV PINK PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE/ TANJUG/STR/PIXABAY

Na ovaj događaj, mnoge poznate ličnosti nisu mogle da ostanu imune, te su putem svojih instagram profila izražavali svoja osećanja koja su samo navirala.

Naime, mnogi od poznatih pevača su otkazali svoje nastupe s obzirom na to da je Vlada Srbije donela odluku o trodnevnom danu žalosti, počevši od petka, pa sve do nedelje.

Vesna Đogani se oglasila na svom instagram profilu te je svoje pratioce i ljubitelje njene muzike obavestila da je nastup grupe "Đogani" otkazan.

Foto: Instagram.com/@djoganivesna

Bivša članica grupe "Hurrricane", uraganka Sanja Vučić, započela je solo karijeru, te se samo nižu zakazani nastupi, ali je i ona odlučila da zbog trenutne situacije otkaže sve nastupe koji su unapred bili zakazani.

Foto: Instagram.com/@sanjalilwolf

Pevač Emir Đulović takođe se odlučio da otkaže svoj koncert u Danskoj.

Foto: Instagram.com/@emirdjulovic__official

Poznata pevačica i članica stručnog žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Viki Miljković, obratila se javnosti kratkim obaveštenjem u kojem je nagovestila da otkazuje nastup u Insbruku.

- Kada se dogodi tragedija koja se ne može rečima opisati, kada svi zanemimo, kad nastane muk, kada svako ljudsko biće oseti duboku bol u grudima, a tišina zaplače, nemoguće je pevati! U znak poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama, jedino je ljudski da otkažemo sve javne nastupe i koncerte u ovim danima - napisala je Viki.

Foto: Instagram.com/@viki_miljkovic

Takođe, pevačica Ivana Selakov otkazala je svoje nastupe.

Foto: Instagram.com/@selakov

Saša Kovačević je otkazao svoj nastup u jednom prestoničkom restoranu.

Foto: Instagram.com/@sashakovacevic

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Krunić izjavila je duboko saučešće porodici i prijateljima tragično nastradale dece, te je obavestila pratioce da će morati da otkaže već unapred zakazani nastup.

Foto: Instagram.com/@ivanakrunic

Autor: N.Ž.