AKTUELNO

Mirko retko priča o njemu, ali nikad neće zaboraviti oca.

Pevačica Goca Božinovska koja je pre 17 godina ostala bez supruga, kik-boksera Zorana Šijana, otkrila je u ispovesti koju je dala za "Alo" da misli da njegov ubica nikad neće biti pronađen.

Mirko Šijan (24), pevačicin sin, izgubio je oca kad je imao samo 7 godina, jer je Zoran ustreljen 27. novembra 1999.

On je upucan oko 1:30 dok je na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića čekao zeleno svetlo na semaforu.

Pored njega je u drugu traku stao automobil iz kojeg je ispaljen hitac koji ga je usmrtio.

Zoran se, dok je bio živ, družio sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, a danas su i njihovi sinovi Mirko i Veljko bliski.

Na nekim od starih fotografija, Zoran se može videti sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom, svojom decom, ali je jedna fotografija posebno zanimljiva.

Zoran je na njoj posle jedne od pobeda u kik-boks meču simbolično podigao svog sina kao svoju najveću pobedu, što je mladom Šijanu jedna od najdražih uspomena.

Mirko ponašanjem dosta podseća na oca, voli borilačke i ekstremne sportove i razvio se u mladića koji važi za zavodnika u svojim društvenim krugovima.

Nedavno su svi mediji pisali o njegovom hapšenju na dan slave.

Mirko je priveden po poternici Osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića.

Inače, on je postao atrakcija na internetu zbog snimaka koje pravi i postavlja na društvene mreže, zbog čega se njegova majka Goca mnogo brine, jer sebe često dovodi u opasne situacije.

On o ocu retko govori, ali je pre nekoliko nedelja objavio njegovu fotografiju na svom profilu na Instagramu, čime je pokazao da ga neće zaboraviti.

Autor: V. T.

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Zoran Šijan

#pevačica

'